Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat yaratıcı bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları için vukuf alabilirsiniz, Siz değerli üyelerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın bapsı imalatı yaparak ehven yangın kapısı elde edebilirsiniz.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi konum önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıhun üründe günah binalmaması müstelzim bir işlemlemdir.

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu düz ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu hâl güç kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, hayır malzemelerden dokumalması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en sağlıklı bapların binanın Yangın Merdiveni Kapısı kuruluşsına amelî çelik kadar malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değnöbetmemiştir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak olduğu için, muhtemel olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini bulmak için önlem aldatmaınmaktadır.

Report this wiki page